Our Blog

Al jaren ben ik hobbymatig bezig geweest met houtbewerking op verschillende vlakken.
Meubels maken, van een kleine bijzettafel tot het maken van mooie wandkasten of dressoirs, maar ook verbouw in en om het huis. Om meer te weten te komen over hout en de verwerking ervan heb ik mij vele jaren verdiept in deze materie. Tevens heb ik verschillende cursussen op dit gebied gevolgd.
Ik ben zeer geïnteresseerd in vormgeving, design en architectuur, wat natuurlijk goed van pas komt tijdens de ontwerpfase. Door veel te overleggen met de klant, zowel vooraf als tijdens de productie van een meubel, komen we tot een prachtig resultaat.
Zoekt u iets speciaals, wat afwijkt van de massa, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Maar ook een “gewone” wandkast op maat gemaakt behoort tot de mogelijkheden.

Verder lever ik timmerwerk in en om het huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van kozijnen of een tuinhuisje. Grotere klussen doe ik samen met een zeer ervaren timmerman, zodat dit ook binnen een acceptabele tijd gerealiseerd kan worden.

Bel of mail gerust als u interesses in mijn diensten of producten hebt. Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vriendelijke groet,

Bert Weitering

 

 

5 Comments

 1. Ik belande er per toeval maar ben er denk ik een uurtje blijven hangen, w at een mooie site heb je Bert met leuke en frisse ideeën

  • Bert Weitering

   Beste Hans,

   Vriendelijk bedankt. Erg leuk om te lezen.

   Vriendelijke groet,

   Bert Weitering