Over Bert

De zoektocht naar een uniek meubelstuk is soms zoeken naar de bekende speld in de hooiberg. Zoek niet verder! Uw idee is mijn uitdaging. Ik ben zeer geïnteresseerd in vormgeving, design en architectuur, wat natuurlijk goed van pas komt tijdens de ontwerpfase. Door veel te overleggen met de klant, zowel vooraf als tijdens de productie van een meubel, komen we tot een prachtig resultaat. Zoekt u iets speciaals, wat afwijkt van de massa, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Maar ook een “gewone” wandkast op maat gemaakt behoort tot de mogelijkheden.

Ook het betimmeren van foodtrucks en het restaureren van houten carrosserieën van klassieke auto’s behoort tot mijn werkzaamheden. Het motorische, mechanische en plaatwerk van klassiekers wordt gedaan bij Garage Normandie, waar ik als ZZPer werk. Dat houdt de communicatielijnen kort, wat de efficiëntie ten goede komt. Een mooi totaalpakket.

Bel of mail gerust als u interesse in mijn diensten of producten hebt. Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk mijn portfolio om een goed beeld te krijgen van wat er zoal mogelijk is.

Vriendelijke groet,

Bert Weitering